tirsdag den 14. februar 2012

Fisk i karry m. ris

Til aften stod på denne lækre fiskeret med ris. Fisken købte jeg hos fiskehandleren og er absolut et must for denne ret. Du skal bruge 1 ds. kokosmælk, 600g hvid fisk, 2 spsk. gul karry (man kan også lave den selv), skal og saft fra en hel lime, 250 g grønne asparges, 2 bt. forårsløg, ca. 1 spsk. fiskesauce, lidt salt og sukker.

 1 dl kokosmælk varmes op i en gryde
 Karrypasta, limeskal og limesaft blandes i og steger ca. 1 min.

 Det nederste af aspargsen skærres af
 Asparges og forsårsløg tilsættes og simre i ca. 1 min.
 Fisken skærres i 2 cm brede strimler
 Fisken tilsættes, der lægges låg på gryden og fisken dampes i et par minutter

 Smag retten til med fiskesauce, lime, salt og evt. også lidt sukker
Retten serveres med ris, velbekommen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar