søndag den 17. juni 2012

Naanbrød m. nigellafrø

De her brød er bare dejlige og kan sagtens fryses. Du skal bruge: 25 g gær, 2 dl vand, 1 tsk. sukker, 4 spsk. creme fraiche eller yoghurt naturel, 1 æg, 2 spsk. olie, 1 tsk. salt, nigellafrø (kan undlades) ca. 400g hvedemel eller til det passer. (Man kan med fordel erstatte 150g mel med fuldkornshvedemel)

Rør gæren ud i vandet. Sukker, creme fraiche, æg, olie og salt kommes i. 
Tilsæt melen lidt efter lidt til dejen er smidig og glat.
Del og form dejen i 8 boller og lad dem hæve i 1 time under et klæde på køkkenbordet. Tryk bollerne flade og læg på bagepladen med bagepapir. Brødene pensles og drysses med nigellafrø (kan undlades).
Bag dem i ovnen i ca. 7 min. ved 180 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar