torsdag den 14. juni 2012

Grøntsagslasagne m. hytteost

Det lyder måske FOR sundt, men den her lasagne er virkelig god. Du skal bruge: 200 g lasagneplader, 2 dåser hakkede, 2 stk. mellemstore løg, 2 store grøn peberfrugt, 250 g champignon, 3 store fed hvidløg
200 g hytteost, olie, 2 spsk. basilikum, revet ost, salt og peber.


Hak løg og peberfrugter fint og skær champignonerne i skiver. Løg og peberfrugter svitses i olien i en gryde. De hakkede, flåede tomater og champignoner fyldes i gryden i ca. 10 - 15 minutter. 
Hytteost, hakket hvidløg, basilikum, salt og peber tilsættes. Lasagneplader og fyld lægges lagvis i et smurt fad. Sæt lasagnen i køleskab og lad den trække mindst ½ time, gerne mere. Hæld ost på toppen og bag lasagnen i en 200 grader varm ovn i 30 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar