torsdag den 15. november 2012

Pastaruller med champignon og porrer

Super lækker vegtaropskrift som overrasker i størrelse og smag. Du skal bruge: 2 porrer, 300g champignon, 250g ricotta, 100 g revet parmesan, 1 liter grøntsagsboullion, 18 friske lasagneplader, salt og peber.

 Snit porrerne i fine strimler
Skær champignonerne i skiver
 Svits grøntsagerne i lidt olie i en gryde. Smag til med salt og peber
 Lad grøntsagerne køle lidt af og tilsæt ricotta og parmesan
 Rør alle ingredienserne godt sammen
 Kom ca. 1 spsk. fyld på hver lasagne plade



 Læg rullerne i et fad og hæld boullion over
Stil rullerne i ovnen med staniol over i ca. 15 min. ved 225 grader.
Spis eventuelt lidt svitset kål, en frisk rucccolasalat eller asiatisk paksoi til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar