onsdag den 14. november 2012

Homemade ciabatta

Hvis du har masser af tid, som i ca. 4 timer så er det den helt rigtige opskrift på godt ciabattabrød. Du skal bruge: 500g pizzamel (evt. erstat 100g med durummel), 3 dl koldt vand, 25g gær, 1 dl olie og 2 tsk. fint salt.

Opløs gæren i vandet og tilsæt resten af ingredienserne
 Ælt dejen igennem i maskine (3 min.) eller med hænderne (5 min.)
Dejen skal være meget elastisk. Dæk skålen med film og lad den hæve i 2 timer
 Skær forsigtigt dejen i 2 dele med en skarp kniv
 Form brødene som på billedet og lad dem hæve i yderligere 1 time under et klæde
Bag brødene i 30-35 min. i en 200 grader varm ovn (varmluft)
Lad brødene køle af på en bagerist

Ingen kommentarer:

Send en kommentar