Du skal bruge: 4 gulerødder (300 g), 1 broccoli, 2 spsk. olivenolie, 2 spsk. indisk karry, 6 dl kokosmælk, ½ l grøntsagsbouillon, ½ tsk. peber, 400 g kyllingefilet, 2 tsk. stødt koriander, 1 tsk. salt og persille til pynt.
Skræl gulerødderne og skær broccolien og gulerødderne i mindre stykker.
Sauter gulerødderne i olie og karry på en stegepande i
2-3 minutter. Tilsæt bouillon og kokosmælk og lad det koge i ca. 20 minutter
under jævnlig omrøring. Skær kyllingekødet i tynde strimler.
Drys dem med
koriander og salt og steg dem i en smule olivenolie på en pande til de er gyldne.
Kom kyllingekødet op i suppen med broccolien og lad det simre i ca. 10 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar