Stephes madblog

torsdag den 8. november 2012

Karrysuppe m. kylling og broccoli

Du skal bruge: 4 gulerødder (300 g), 1 broccoli, 2 spsk. olivenolie, 2 spsk. indisk karry, 6 dl kokosmælk, ½ l grøntsagsbouillon, ½ tsk. peber, 400 g kyllingefilet, 2 tsk. stødt koriander, 1 tsk. salt og persille til pynt. 


Skræl gulerødderne og skær broccolien og gulerødderne i mindre stykker. 
Sauter gulerødderne i olie og karry på en stegepande i 2-3 minutter. Tilsæt bouillon og kokosmælk og lad det koge i ca. 20 minutter under jævnlig omrøring. Skær kyllingekødet i tynde strimler. 
Drys dem med koriander og salt og steg dem i en smule olivenolie på en pande til de er gyldne. 
Kom kyllingekødet op i suppen med broccolien og lad det simre i ca. 10 min.

Indsendt af Simon og Stephanie kl. 14.02
Send med mailBlog om dette!Del på XDel via FacebookDel på Pinterest

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Nyere opslag Ældre opslag Start
Abonner på: Kommentarer til indlægget (Atom)

Min madhistorie

  • ►  2015 (2)
    • ►  maj (2)
  • ►  2013 (5)
    • ►  september (1)
    • ►  januar (4)
  • ▼  2012 (65)
    • ▼  november (10)
      • Pollo Sorpresa
      • Pizzasnegle
      • Choko "loco" ladekage
      • Pastaruller med champignon og porrer
      • Homemade ciabatta
      • Lækkert fad med ost på
      • Karrysuppe m. kylling og broccoli
      • Sachertorte
      • Nadias kylling m. pesto og ost
      • Kanelsnegle
    • ►  oktober (1)
    • ►  september (1)
    • ►  august (7)
    • ►  juni (11)
    • ►  maj (9)
    • ►  april (4)
    • ►  marts (2)
    • ►  februar (15)
    • ►  januar (5)
  • ►  2011 (1)
    • ►  december (1)

Faste læsere

Madblogstoppen
Stephanie Jørgensen. Simple tema. Temadesign af merrymoonmary. Leveret af Blogger.