fredag den 29. maj 2015

Cordon Bleu ala mor

Ingredienser: 400-500 g hakket kyllingekød, 5 skiver hamburgeryg, 3 skiver ost, 1 æg, rasp, salt og peber.


Tænd ovnen på 200 grader varmluft

Fremgangsmåde:

  • Del kyllingekødet i 5 lige store stykker.
  • Hver del formes til en kugle og trykkes helt flad
  • Oven på hvert stykke kød ligges en skive hamburgerryg og en halv skive ost
  • Kødet foldes sammen og lukkes af med en gaffel
  • Inden kødet vendes i æg og rasp krydres det med salt og peber på begge sider
  • Kødet steges kort på begge sider på en pande med smør til det har en gylden farve
  • Til slut kommes cordon bleuerne i ovenen i et ildfastfad med staniol over i 15-20 min ved 200 grader.


1 kommentar:

  1. De ser gode ud :-)
    Vi har aldig selv lavet vores egne Gordon Bleu.
    Glædelig juletid ønskes herfra :-)

    Maria & Tina
    "En verden af kunst"

    SvarSlet