mandag den 22. oktober 2012

Porrefars med ost

Mums siger jeg bare! Du skal bruge: 1 kg porrer, 500g hakket kalv og flæsk, 4 æg, 4 spsk. rasp, 2 dl fløde, 2 æggehvider, 50g smør, 6 tomater, 100g revet ost, salt og peber.

Start med at tænde ovnen på 200 grader
En gryde fyldes med vand og sættes over for at koge
Porrerne renses og skærres i skiver
 Når vandet koger, kommes porrerne i vandet
 Kød, æg, rasp og fløde røres sammen
 Til sidst vendes de piskede æggehvider i farsen
 Porrerne kommes i et ildfast fad og farsen hældes over. Smørklatter fordeles over. 
Fadet dækkes let med sølvpapir og sættes i ovnen i ca. 35 min. 
Retten tages ud, dækkes med skiver af tomat og revet ost og kommes i ovnen igen i 15 min. ved 235 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar